C4C Affordable Vintage Fair

De mooiste én betaalbare vintage, fashion en accessoires.


De C4C Affordable Vintage Fair is Nederlands grootste indoor modemarkt in TrouwAmsterdam, waar een bonte mix van high end fashion en vintage items wordt gecombineerd. Dat is mooie en kwalitatief goede kleding die door particulieren, web-shops en modemerken tegen een lage prijs wordt aangeboden. C4CVintage waakt ervoor dat het geen rommelmarkt is of Koninginnedag-gevoel heeft. Op de Affordable  Vintage Fair staat een ruime selectie van stands met mooie én betaalbare vintage, fashion en accessoires. Daarnaast komen leuke web-shops tot leven op de Fair: web-shop eigenaren tonen vol passie hun online producten nu ‘live’ aan het publiek.

De achterliggende gedachte van C4C is om particulieren de mogelijkheid te geven hun nog goede vintage/2ehands items te verkopen, maar ook om te winkelen voor een betaalbare prijs.  

Sinds haar start is C4C uitgegroeid tot de grootste, meest originele en – niet onbelangrijk – meest eerlijke vintage markt in haar soort.In de media al diverse malen omschreven als 'shopping fenomeen' en ‘dé plek om koopjes te scoren’ (LINDA, ELLE, Glamour.)

Jumble sale

Een paar Louboutins killer heels of een vintage Chanel 2.55 voor een fractie van de prijs. Deze en nog meer unieke koopjes vind je in de schatkamer van de Jumble Sale. De Jumble Sale vindt zijn oorsprong in Londen. Deze tweedehandse koopjesmarkt, gevuld met de mooiste en meest betaalbare (vintage) kleding, accessoires en schoenen van particulieren, is al jaren een grote hit onder Londonse fashion lovers. C4CVintage brengt dit fenomeen naar Amsterdam. Of je nou op zoek bent naar een uniek fashion item of een bijzondere special: je vindt het hier, tegen de best mogelijke prijs.