Vintage per Kilo

C4C shopping fenomeen

Goedkoop, goedkoper, goedkoopst! Vintage lovers kunnen helemaal losgaan op de C4CVintage per Kilo Sale. 1KG= 15 euro. In London, New York en Parijs is deze manier van shoppen al jaren een grote hit en C4CVintage introduceerde dit shopping fenomeen als allereerste in Nederland. De enige echte en meest originele C4CVintage per Kilo Sale werd in 16 december 2012 voor het eerst gehouden met partner TrouwAmsterdam en was een megagroot succes.

C4CVintage slaat voor de komende edities de handen ineen met wholesaler GLASS ONION VINTAGE, de grootste en meest toonaangevende vintage distributeur van Engeland, om de mooiste  vintage sales ever te organiseren: de HAND PICK C4CVintage per Kilo Sales.

Voor de mooiste vintage pareltjes, onder andere van designers als Burberry YSL en Gucci, betaal je slechts per kilo. Dat zijn gemiddeld 4 tot 6 items! Onze locaties worden omgebouwd tot een megamagazijn waar 13 ton vintage kleding komt te hangen. Snuffel je weg door de mode van de jaren '60 tot '90 voor de allerlaagste prijs ooit!! (dames-, heren- én kinderkleding en accessoires).Vintage shoppen is nog nooit zo leuk geweest!