nieuwsimage
maandag 7 mrt 2016

C4C Affordable & Jumble sale

Vintage shopping-walhalla

C4C Affordable Vintage Fair is de grootste bekendste vintage en fashion markt van Nederland. Vele vintage specialisten bieden hier hun collectie vintage te koop aan. Zo vindt je op de fair nog echte originele vintage ‘pareltjes’ kledingstukken. Van naaldhakken uit de jaren 50 tot en met retro chic uit de jaren 80. Bovendien is er ook een groot aanbod van accessoires zoals hoeden, handschoenen, schoenen, tassen en vintage juwelen. De prijzen variëren van een paar euro tot honderd voor de echte collector items. Maar ook designerkleding van top pareltjes van top merken zoals Chanel ontbreken niet.

Particulieren bieden op de eerste editie Jumble Sale hun unieke en meest hippe, tweedehands kleding aan bij C4CVintage. Unieke stukken die iets geheel eigens hebben en gecombineerd met een nieuwe jeans of top en zo heb je een originele outfit. Het onderscheiden van de rest door je eigen individuele stijl. Door een vintage stuk te dragen ben je uniek, je creëert je eigen look door ‘nieuw met oud’ te combineren.

nieuwsimage
woensdag 10 jul 2013

C4C Affordable & Jumble Sale

Trouw Amsterdam

De eerste C4C Jumble Sale 3 maart 2013 in Trouw mag gerust een groot succes genoemd worden. Het dak ging eraf met meer dan 1500 bezoekers die de hele dag koopjes en one-of-a-kind items shopten op de markt met betaalbare prijzen. De komende editie op 13 oktober en belooft opnieuw een mega mode spektakel te worden met meer dan 150 standhouders, die een bonte mix van high end fashion en vintage mode gaan verkopen. Dus verwacht meer mode, meer stands en meer vintage koopjes om te scoren! Ook deze keer wordt de hele Trouw  (2000 m2!) omgebouwd tot een shopping-walhalla. Vintage- en mode liefhebbers kunnen weer shoppen tot ze erbij neervallen. Zoals gebruikelijk is er ook muziek lekkere hapjes en drankjes en kinderopvang. Daar wil jij toch ook bij zijn?