nieuwsimage
donderdag 6 jun 2013

C4CVintage per Kilo Sale

Vintage kleding 15 euro per Kilo!

De Vintage Generation van Amsterdam hoeft niet meer naar London om de mooiste vintage pareltjes te scoren. Engelands grootste en meest toonaangevende vintage groothandelaar Glass Onion Vintage komt naar de hoofdstad. Op 22 en 23 juni verandert Trouw in één groot megamagazijn met 13 ton van de beste en meest unieke vintage die er is. Get the London look! Voor de echte diehards is er beide dagen VIP shoppen: kom als eerste de mooiste items eruit pikken.

C4C Vintage, bekend van de Affordable Vintage Fair en de allereerste Vintage Kilo Sale in Amsterdam ooit, pakt het deze editie méga groot aan en is een samenwerking aangegaan één van Europa’s grootste recycle distributeur, Glass Onion Vintage. Dit betekent nog meer kleding, nog meer keus, nog meer modejuweeltjes en dat alles voor de laagste prijs. Bovendien wordt de stock constant aangevuld: zondag opnieuw met 3 ton. Meer dan genoeg aanbod dus voor alle dagen. Voor mannen en vrouwen!

Echte vintage fashion die-hards kunnen net als bij de Affordable Vintage fair komen VIP Shoppen. En dat niet alleen op zaterdag, maar ook op de zondag. Kom in alle rust als eerste de mooiste items scoren. Get the London Look!